Postări

Inspiră-te cu Pinterest

Imagine
Pinterest este o afacere sub forma unei companii (startup) care are în plan principal dezvoltarea minții oamenilor cu noi lucruri interesante care pot fi practicate în viața de zi cu zi (cotidiană).


   Este printre primele aplicații care se ocupă cu transmiterea de idei, imagini din care să te inspiri în ceea ce doreşti să faci, de la fashion şi până la mâncare, activități în aer liber, lucruri de făcut la serviciu, cu prietenii.

   Pinterest este o rețea socială care oferă foarte multe funcții interesante şi folositoare utilizatorilor săi.

Tutoriale pe Pinterest?

   Da, cum ați auzit. Pe Pinterest găseşti diferite totoriale interesante, folositoare şi foarte bine explicate pe baza fotografiilor, despre diferite lucruri care cu siguranță vă vor fi folositoare.

   Pe Pinterest poți salva pinurile (fotografiile) care îți plac în diferite panouri pe care le poți numi cum doreşti.


Pe Pinterest ai şansa de a urmări panourile şi profilurile care îți plac şi, de asemenea, poți lua legătura…

Alimente preferate

Imagine
Mai jos am pregătit o listă cu o parte din alimentele (dulciurile) pe care eu le-am savurat cu mare plăcere şi pe care cu siguranță le voi mai cumpăra.
   Lista ar putea fi una foarte lungă, deoarece sunt înnebunit după dulciuri şi multe alte alimente.

   După cum bine mă gândesc ar trebui să încep cu dulciurile, de care niciodată nu o să mă pot despărți.

Croissant 7 Days

Acesta este unul dintre cornurile cu ciocolată pe care le prefer şi care mi se pare că este cel mai bun, datorită faptului că are o ciocolată foarte bună.

Oul Kinder

Ouăle Kinder, chiar dacă nu mănânc atât de des, pot spune că sunt cele mai bune, conținând ciocolată de foarte bună calitate, față de multe altele.
Ciocolata Milka


Milka este ciocolata mea preferată, toate aromele fiind foarte delicioase.

Înghețata Corso

Ca şi înghețată, Corso este numai bună pentru a te răcori într-o zi caldă. Îmi plac foarte mult aromile înghețatei Corso.


M&M's

M&M's sunt printre cele mai bune bomboane de c…

5 Conturi de Instagram care chiar merită să fie urmărite

Imagine
Am 2 sau 3 ani de când sunt utilizatorul acestei aplicații, a Instagramului şi pot spune că nu ar exista prea curând o limită de a mă opri din urmărirea postărilor de pe această rețea nemaipomenită. Îmi amintesc cum la început, chiar când mi-am făcut contul de Instagram că după ce postam o fotografie, o ştergeam, deoarece credeam că dacă nu primeşte aprecieri, nu este văzută de nimeni. Totul se întâmpla pe dos, eu fiind la început nu prea ştiam cum se foloseşte această aplicație şi atunci credeam că totul este simplu, dar cu timpul am învățat foarte multe despre Instagram.      În ultimul timp, Instagram a devenit una dintre cele mai folosite şi apreciate aplicații din întreaga lume, datorită design-ului pe care îl oferă şi datorită posibilităților pe care le are orice utilizator pe această aplicație.      Pot spune că Instagram a bătut de mult recordul cu Facebook, asta observându-se chiar din ecranul ambelor aplicații.      Iar acum doresc să spun şi că această rețea va rămâne…

Motive pentru care să vizitezi Oradea

Imagine
Oradea este oraşul care în ultimii ani a trecut prin foarte multe schimbări majore, devenind un oraş foarte atractiv şi frumos datorită clădirilor şi locațiilor reprezentative ale acestuia.

     Dacă încă nu ai ajuns în Oradea, dar ai primit diferite recomandări pentru care să vizitezi Oradea sau pur şi simplu ai auzit că acest oraş este unul uimitor, te invit să citeşti acest articol până la sfârşit şi să descoperi lucruri uimitoare şi clădiri  istorice pe care le poți face şi le poți vizita în acest oraş.

     În anul 2017 prin proiectul creat de Storia, adresat utilizatorilor de pe OLX, pentru a afla care este cel mai sigur oraş din România, Oradea s-a clasat pe primul loc.

     Oradea, oraşul de pe Crişul Repede, în ultimii ani a fost unul dintre oraşele din România în care turiştii au venit în numār tot mai mare şi s-au simțit foarte bine datorită comorilor pe care oraşul nostru le poate oferi tuturor.

10 motive pentru care să vizitezi Oradea.

1. Primul motiv pentru care ar tr…

Fii tu însuți

Imagine
,,Fii tu însuți şi nu te schimba pentru nimeni."

  Trăim într-o lume în care fiecare gândeşte cum doreşte, nimeni nu se mai înțelege cu nimeni, fiecare trăieşte pe cont propriu.

   Dacă cineva încearcă să te jignească, să îți spună ce nu îi place la tine, să nu te primească în cercul său de prieteni, nu te schimba pentru acea persoană.

   Înainte de asta, întreabă-te: ,,Ei s-ar schimba pentru mine sau pentru oricine altcineva?"

   Gândeşte-te că ai prieteni cărora le pasă de tine, prieteni care îți sunt alături, nu trebuie să faci o schimbare în viața ta, pentru o persoană care mai târziu te va uita.


   Fii tu mereu, nu te ascunde de nimeni.

   Crede în tine, fii tare.


   Dacă ai o pasiune nu trebuie să te ascunzi de unele persoane, fiecare face ceea ce simte, ce crede că trebuie să facă.


   Arată celorlalți că opinia ta contează mai mult despre tine, decât a lor. Nu lăsa pe nimeni să te întristeze.


   Dacă îți doreşti să realizezi ceva nou, încearcă, nu te descuraja de la p…

Experiența: AMEC

Imagine
ASOCIAȚIA MISIONARĂ PENTRU EDUCAREA COPIILOR (AMEC) este unul dintre cursurile la care particip de mai bine de 5 ani.
Încep prin a spune că acest curs este unul care oferă o mare posibilitate de a cunoaşte altfel lumea, de a fi mai buni unii cu ceilalți.
Doresc să spun că este una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut printr-un sistem poştal.
Am învățat foarte multe datorită celor care au luat hotărârea de a da startul acestui proiect creştin.
Vreau să vă spun cum am descoperit acest curs care acum, pentru mine înseamnă foarte mult. Din câte îmi amintesc, eram destul de micuț când verişoara mea a venit la mine şi mi-a spus că există un curs foarte interesant, din care pot învăța multe lucruri, să trăiesc după voia Lui Dumnezeu, iar eu i-am cerut să mă înscrie şi pe mine. Îmi mai amintesc că atunci când eram la a doua lecție, fără să îmi dau seama ce fac, am ,,măzgălit" foaia care trebuia trimisă celor ce îmi corectau lecțiile şi atunci m-am simțit puțin descuraj…

Wattpad- orizontul tuturor scriitorilor

Imagine
Până acum 2 ani foloseam telefonul doar pentru a intra pe câteva rețele de socializare, pentru a asculta muzică, pentru a mă juca diferite jocuri, pentru a pierde timpul, dar niciodată nu m-am gândit că voi ajunge să citesc cărți cu telefonul mobil.

   În luna mai sunt 2 ani de când am descoperit minunata şi numita aplicație ,,portocalie" de către utilizatori, una dintre aplicațiile care, cu siguranță trebuie să intre şi să se dezvolte în telefonul oricui.
Ce este Wattpad?
Wattpad este un program/aplicație cu ajutorul căruia poți citi cărți electronice, online, scrise chiar de adolescenți. Aici este locul unde toți scriitori din întreaga lume se adună şi îşi publică propriile lucrări, iar ceilalți sunt aşteptați să îşi spună părerile despre operele lor.
Cum am descoperit această aplicație?
  Din câte îmi amintesc am căutat pe Google informații despre un subiect şi când am dat click pe una dintre variante, am fost redirecționat pe un site unde scria mare ,,Wattpad", iar pe marg…