Motive pentru care să vizitezi Oradea

     Oradea este oraşul care în ultimii ani a trecut prin foarte multe schimbări majore, devenind un oraş foarte atractiv şi frumos datorită clădirilor şi locațiilor reprezentative ale acestuia.

     Dacă încă nu ai ajuns în Oradea, dar ai primit diferite recomandări pentru care să vizitezi Oradea sau pur şi simplu ai auzit că acest oraş este unul uimitor, te invit să citeşti acest articol până la sfârşit şi să descoperi lucruri uimitoare şi clădiri  istorice pe care le poți face şi le poți vizita în acest oraş.

     În anul 2017 prin proiectul creat de Storia, adresat utilizatorilor de pe OLX, pentru a afla care este cel mai sigur oraş din România, Oradea s-a clasat pe primul loc.

     Oradea, oraşul de pe Crişul Repede, în ultimii ani a fost unul dintre oraşele din România în care turiştii au venit în numār tot mai mare şi s-au simțit foarte bine datorită comorilor pe care oraşul nostru le poate oferi tuturor.

     10 motive pentru care să vizitezi Oradea.

1. Primul motiv pentru care ar trebui să vizitezi Oradea este acela de a vizita nenumăratele şi artisticile clădiri istorice din centrul oraşului.

2. Palatul Vulturul Negru este, cu siguranță, un palat interesant, datorită Vulturului Negru din interiorul său, cel despre care se spune că păzeşte Oradea.

3. Biserica cu Lună din Oradea este unică în România datorită lunii care arată fazele lunii.

4. O plimbare de seară pe malul crişului, cu siguranță, va rămâne o amintire plăcută pentru oricine.

5. Cetatea din Oradea este unul dintre cele mai importante simboluri ale acestui oraş, o cetate cu foarte multe legende.

6. Din turnul Primăriei oricine poate admira frumoasele locuri din Oradea.

7. Admiră întreg oraşul chiar şi de pe dealul Ciuperca, un loc excelent pentru a te odihni în aer curat.

8. Şi nu în ultimul rând, dacă tot ai ajuns în Oradea nu pleca până nu îți umpli telefonul sau aparatul de fotografiat cu poze din oraş.

9. În Oradea oamenii sunt mult mai prietenoşi decât în multe alte locuri din România.

10. Dacă tot ai ajuns în Oradea, nu uita să treci prin întreg centrul istotic al oraşului.

     Dacă doreşti să citeşti o carte în aer liber, parcurile verzi din Oradea sunt cele mai bune locuri îm care te poți simți bine în timp ce stai cu cartea deschisă în față.

     Când te plictiseşti si doreşti să ieşi singur sau cu prietenii la un suc, cafea sau alte cele, alege următoarele locuri şi locații:

• Cafeneaua Ristretto
• Librăria Humanitas
• Restaurantul ,,Crinul Alb"
• Parcul Libertății (Podul pe care mie îmi plăcea să trec)
• Cafeneaua din Cetate

Cu siguranță sunt mult mai multe motive pentru care poți vizita Oradea, dar, acest oraş nu este unul care necesită să fie recomandat, ci trebuie vizitat pentru a descoperi adevărata interfață a acestuia.

Photo by: Darius Pavel


 Photo by: Adrian Botica

Comentarii

Postări populare