5 Conturi de Instagram care chiar merită să fie urmărite

     Am 2 sau 3 ani de când sunt utilizatorul acestei aplicații, a Instagramului şi pot spune că nu ar exista prea curând o limită de a mă opri din urmărirea postărilor de pe această rețea nemaipomenită. Îmi amintesc cum la început, chiar când mi-am făcut contul de Instagram că după ce postam o fotografie, o ştergeam, deoarece credeam că dacă nu primeşte aprecieri, nu este văzută de nimeni. Totul se întâmpla pe dos, eu fiind la început nu prea ştiam cum se foloseşte această aplicație şi atunci credeam că totul este simplu, dar cu timpul am învățat foarte multe despre Instagram.
     În ultimul timp, Instagram a devenit una dintre cele mai folosite şi apreciate aplicații din întreaga lume, datorită design-ului pe care îl oferă şi datorită posibilităților pe care le are orice utilizator pe această aplicație.
     Pot spune că Instagram a bătut de mult recordul cu Facebook, asta observându-se chiar din ecranul ambelor aplicații.
     Iar acum doresc să spun şi că această rețea va rămâne pentru mine una dintre cele mai folosite, urmărite şi apreciate rețele de socializare.


MAI JOS AM PREGĂTIT O LISTĂ CU 5 CONTURI DE INSTAGRAM CARE, CU SIGURANȚĂ MERITĂ SĂ FIE URMĂRITE:

1. @ipiripinapa

Acest cont, această persoană ma impresionat încă de la prima vedere a profilului ei, datorită postărilor pe care le publică aici.
2. @lavinia_cernau

Lavinia cred că este printre primele fotografe din România pe care eu le-am descoperit încă de când mi-am deschis contul de Instagram.
Recomand acest profil datorită fotografiilor diferite care sunt postate de către Lavinia, aici.
3. @alisaanton

Alisa este o utilizatoare a Instagram-ului pe care nu am descoperit-o de foarte mult timp, dar contul ei pot spune că este unul foarte frumos, foarte bine gândit şi apreciez foarte mult ceea ce postează.
4. @idafrosk

Pentru cei care nu mai au idei de aranjare a desertului sau a micului dejun pe farfurie, idafrosk vine mereu cu noi idei.
5. @alexgotoi

Alex Gotoi este unul dintre utilizatorii Instagram-ului care postează fotografii din capitală şi nu numai.

Acestea sunt doar o parte (o parte foarte mică) din conturile de Instagram pe care eu le urmăresc, dar voi posta în curând alte articole cu alte conturi minunate de Instagram.

Comentarii

Postări populare