Wattpad- orizontul tuturor scriitorilor
Până acum 2 ani foloseam telefonul doar pentru a intra pe câteva rețele de socializare, pentru a asculta muzică, pentru a mă juca diferite jocuri, pentru a pierde timpul, dar niciodată nu m-am gândit că voi ajunge să citesc cărți cu telefonul mobil.

   În luna mai sunt 2 ani de când am descoperit minunata şi numita aplicație ,,portocalie" de către utilizatori, una dintre aplicațiile care, cu siguranță trebuie să intre şi să se dezvolte în telefonul oricui.

    Ce este Wattpad?

   Wattpad este un program/aplicație cu ajutorul căruia poți citi cărți electronice, online, scrise chiar de adolescenți.
Aici este locul unde toți scriitori din întreaga lume se adună şi îşi publică propriile lucrări, iar ceilalți sunt aşteptați să îşi spună părerile despre operele lor.

   Cum am descoperit această aplicație?

  Din câte îmi amintesc am căutat pe Google informații despre un subiect şi când am dat click pe una dintre variante, am fost redirecționat pe un site unde scria mare ,,Wattpad", iar pe margine erau multe cărți scrise de autori români. Atunci, am căutat cât mai multe informații despre ,,Wattpad" şi am descoperit că este una dintre cele mai bune aplicații unde ai accesul de a citi şi/sau scrie propriile cărți.

   Cum se foloseşte această aplicație?

   Pentru început, ,,Wattpad" se poate descărca pe majoritatea telefoanelor, tabletelor, sau se poate folosi varianta din browser a acestei aplicații.
După asta urmează să vă creați un cont şi pe urmă să citiți sau să scrieți noi cărți.

   Pe Wattpad nu contează vârsta celor care încep să scrie o carte!

   Dacă doreşti să scrii o carte pe Wattpad, nu contează ce vârstă ai atât timp cât scrii o carte bună, nu un clişeu sau o carte doar pentru voturi.
   Trebuie să te obişnuieşti cu faptul că vei fi criticat când vei greşi față de alți utilizatori sau când cartea ta va fi ,,prost scrisă".

   Ce este frumos la Wattpad?

   Mie îmi place foarte mult la Wattpad opțiunile de a crea liste de lecturi şi de a adăuga cărți în bibliotecă, care este privată.

   Pe Wattpad, nu trebuie să scrii o carte dacă nu ai talentul de care ai nevoie, poți rămâne doar un cititor sau dacă crezi că după ce citeşti o carte doreşti să-i faci o recenzie sau o promovare, o poți face.

   Sunt foarte mulți scriitori pe Wattpad, populari, care chiar au cărți frumoase.

   Un mic dezavantaj la Wattpad sunt cărțile clişeice care sunt scrise incorect, doar de dragul de a fi.Mă găsiți şi aici:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100007860168003

Instagram: iamthomasagud

Twitter: Adi1377

Snapchat: adi14snap


Comentarii

Postări populare