Interviu cu Lucia Huieț

     Pentru că tuturor ne place să le punem întrebări persoanelor cunoscute, pentru a afla cât mai multe lucruri noi despre ele, am decis să fac şi eu asta printr-un scurt interviu.

     Lucia Huieț, colegă de bancă şi una dintre cele mai pasionate persoane de desen, a ales să se alăture acestui interviu.
Deci, să începem!

     1. Pentru cei care nu te cunosc, cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

     Indecisă, tăcută la început,dar mai târziu super vorbăreață (tu știi bine) şi destul de închisă când vine vorba de propriile sentimente.
Da, eu ştiu destul de bine, cea mai vorbăreață. 

     2. Pentru tine contează părerea celor din jur despre tine?

     Da. Uneori cam prea mult,chiar. Într-o vreme îmi păsa doar de părerile părinților și profesorilor,dar acum încerc să țin cont și de părerile colegilor și ale prietenilor. Bineînțeles,doar părerile care merită sunt luate în considerare.

     3. Care este şi cum ți-ai descoperit talentul?

     Primul talent cred că este desenul. Nu pot spune că l-am descoperit la o anumită vârstă,deoarece,ca orice copil, mă jucam des cu creioanele și cariocile. Dar, în urma unor probleme în familie,am ajuns să petrec mult timp acasă, singură,iar desenul era un mod de a scăpa de plictiseală. Toate căsuțele și animalele pe care le desenam reprezentau de fapt un exercițiu. Așa am ajuns la nivelul la care sunt acum. Al doilea talent cred că ar fi scrisul,pe care,din nou,nu pot spune că l-am descoperit la o anumită vârstă. De mică scriam texte și compuneri despre tot felul de lucruri,dar abia acum 2 ani am început să scriu fanfictionuri. Citind,am ajuns să cunosc expresii,cuvinte și figuri de stil care mă ajută la obținerea unui text plăcut cititorilor.

     4. Acest talent, în viitor, o să devină mult mai important pentru tine, chiar o meserie?

     Referitor la desen,da. Deja am în plan să fac niște cursuri de grafică la Școala Populară de Arte,iar după, să devin un designer de tatuaje,sau chiar să fac tatuaje pe piele.

     5. Eşti o persoană încrezătoare, astfel încât tot ce îți doreşti vei transforma în realitate?

     Îmi place să cred că voi reuși să realizez tot ce îmi doresc,dar sunt conștientă de faptul că,cel mai probabil,voi avea nevoie de ajutor.

     6. Crezi că vom putea colabora în următorii ani pentru un anumit proiect?

     Da, de ce nu?
O colaborare cu orice persoană îmi pare un beneficiu considerabil pentru mine, și pentru persoana respectivă. Orice schimb de experiență este binevenit,părerile noi reprezintă un punct de plecare spre un nou orizont.

     7. Pe lângă pasiunile pe care le ai, ce îți mai place să faci în timpul liber?

     Să ascult muzică, să mă informez despre tot felul de lucruri, începând de la demonologie,la actori și păsări. Îmi place să citesc cărți în mediul online, să caut idei și tehnici pentru desen, să stau pur și simplu în curte,la soare,sau să stau la taclale cu părinții mei.

     8. Dacă ar fi să îndemni pe cineva să facă un bine, ce i-ai spune?

      Păi,cred că i-aș enumera motivele pentru care ar trebui să facă acea faptă, împreună cu urmările acțiunii.

     9. Te regăseşti în vreun personaj creat de tine în una din cărțile tale?

     Probabil în Elizabeth,din cartea A promise.
De ce? Deoarece și eu sunt interiorizată la extrem,iar când unele persoane încearcă să îmi distrugă acel glob pe care l-am creat și în care mă aflu, reacțiile mele sunt dezordonate,uneori pasiv-agrezive, și ajung să rănesc persoane la care țin. Numai eu știu de câte ori simțeam că mai am puțin și plâng,dar îi ziceam mamei mele că nu am nimic, și doar că m-am lovit sau că m-am certat cu vreun prieten/vreo prietenă.
     Mulțumesc Lucia Huieț pentru interviul acordat, pentru timp şi pentru răbdare.


Şi o poză neclară. :))

Comentarii

Postări populare