Fii tu însuți

,,Fii tu însuți şi nu te schimba pentru nimeni."

  Trăim într-o lume în care fiecare gândeşte cum doreşte, nimeni nu se mai înțelege cu nimeni, fiecare trăieşte pe cont propriu.

   Dacă cineva încearcă să te jignească, să îți spună ce nu îi place la tine, să nu te primească în cercul său de prieteni, nu te schimba pentru acea persoană.

   Înainte de asta, întreabă-te: ,,Ei s-ar schimba pentru mine sau pentru oricine altcineva?"

   Gândeşte-te că ai prieteni cărora le pasă de tine, prieteni care îți sunt alături, nu trebuie să faci o schimbare în viața ta, pentru o persoană care mai târziu te va uita.


   Fii tu mereu, nu te ascunde de nimeni.

   Crede în tine, fii tare.


   Dacă ai o pasiune nu trebuie să te ascunzi de unele persoane, fiecare face ceea ce simte, ce crede că trebuie să facă.


   Arată celorlalți că opinia ta contează mai mult despre tine, decât a lor. Nu lăsa pe nimeni să te întristeze.


   Dacă îți doreşti să realizezi ceva nou, încearcă, nu te descuraja de la primele critici pe care le vei primi. Cât timp vei crede în tine, vei reuşi şi vei ajunge acolo unde îți doreşti.


   Ia în considerare doar părerile celor care prin ceea ce spun, încearcă să te ajute. Nu ai nevoie de celelalte păreri, păreri de la persoanele care nu îți vor binele.


   Familia este mereu partea încurajabilă a fiecăruia. Fii deschis cu părinții cu ceilalți membri ai familiei, cere-le sfaturi, cere-le să te susțină.

Dacă nici cei din familie nu îți vor fi alături, crede în tine şi ia decizia corectă, ambiționându-te vei reuşi şi singur.

   Sunt cazuri în care un copil nu este acceptat în familia sa sau chiar dacă este acceptat ceilalți membri ai familiei nu îl ,,suportă". Acesta este unul dintre cazurile care, cu siguranță fac pe cei din această situație să se ambiționeze şi să arate că au un scop în viață, un talent, ceva de arătat.

   Sunt de părere că oricine ar trebui să îşi arate iubirea față de ceilalți din familia sa, să îşi susțină apropiații şi să le fie alături.

   Fii tu schimbarea pe care doreşti să o vezi în lume.
   Crede în tine.
   Arată ceea ce poți.
   Fii tare.Probabil ați mai văzut alte articole cu acest titlu, dar, pot spune că nu am copiat articolul de la ceilalți, ci am scris acest articol atunci când am simțit că pentru mine nu contează ceea ce spun cei din jur, ci ceea ce îmi doresc eu sā devin şi am decis ca acest articol să îl transform în unul cu sfaturi şi pentru voi, cei care îl veți vedea.Comentarii

Postări populare