Experiența: AMECASOCIAȚIA MISIONARĂ PENTRU EDUCAREA COPIILOR (AMEC) este unul dintre cursurile la care particip de mai bine de 5 ani.

Încep prin a spune că acest curs este unul care oferă o mare posibilitate de a cunoaşte altfel lumea, de a fi mai buni unii cu ceilalți.

Doresc să spun că este una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut printr-un sistem poştal.

Am învățat foarte multe datorită celor care au luat hotărârea de a da startul acestui proiect creştin.

Vreau să vă spun cum am descoperit acest curs care acum, pentru mine înseamnă foarte mult.
Din câte îmi amintesc, eram destul de micuț când verişoara mea a venit la mine şi mi-a spus că există un curs foarte interesant, din care pot învăța multe lucruri, să trăiesc după voia Lui Dumnezeu, iar eu i-am cerut să mă înscrie şi pe mine.
Îmi mai amintesc că atunci când eram la a doua lecție, fără să îmi dau seama ce fac, am ,,măzgălit" foaia care trebuia trimisă celor ce îmi corectau lecțiile şi atunci m-am simțit puțin descurajat, deoarece mă gândeam că va fi vreo problemă, dar era doar o iluzie de a mea.

Au trecut câțiva ani, am crescut şi lecțiile din acest curs au intrat tot mai mult în inima mea, iar acum pot spune că am învățat foarte multe pe parcursul acestui curs.

Am primit foarte multe diplome, cărți, calendare, abțibilde de la AMEC, dar cel mai important este faptul că am primit harul de a fi mai bun cu ceilalți, de a-L respecta pe Dumnezeu.

Chiar şi acum mai particip, săptămâna aceasta urmează să trimit o nouă lecție celor de la ,,AMEC".

Mulțumesc celor ce au deschis acest curs, pentru ca noi să participăm şi să ne dezvoltăm chiar din lecțiile acestea.

Susțin ,,AMEC"!
Fiți binecuvântați!

Comentarii

Postări populare