Aplicații folositoare pentru tinerii fotografi

   Eşti pasionat de fotografie, dar după ce o realizezi ai nevoie de câteva efecte pe care să le aplici pentru a ieşi mai în evidență elementele importante?

   Urmăreşte acest articol până la final şi descoperă aplicațiile pe care eu le-am folosit, pe unele încă le folosesc şi, de care, cu siguranță, şi tu vei avea nevoie pentru ați pune în evidență fotografia dorită.

1. Adobe Photoshop Express

Această aplicație oferă nenumărate filtre pentru fotografiile voastre şi o gamă largă de instrumente pentru ați transforma fotografia într-una mai frumoasă şi mai elegantă.
2. Snapseed

Snapseed este o altă aplicație, foarte folosită, cu nenumărate filtre, dintre care filtrul ,,Accentuate" îl folosesc aproape la toate fotografiile pe care le public pe Instagram. Tot cu această aplicație extind sau decupez fotografiile.3. VSCO Cam

Aceasta este aplicația recomandată de foarte multe persoane, datorită designului ei şi a ceea ce poate oferi.4. PicsArt

Iar aceasta este cea mai folosită aplicație de către utilizatorii Wattpad-ului care îşi fac coperțile pe telefon sau tabletă.
Cu toate că nu prea îmi plac toate efectele acestei aplicații, recomand cu drag celelalte filtre de editat, printre care şi cel de a pune o fotografie peste alta.5. 9square

Aplicația care te ajută să împarți o fotografie în mai multe părți.

Dacă ți-a fost de folos acest articol, poți da un share să vadă şi alte persoane.

Comentarii

Postări populare